NLP Practitioner 16 pv, Satu Kujanpää, Lapua

NLP Practitioner 12.4.-3.11.2024, seitsemän viikonlopun läsnäolokoulutuksena,

Satu Kujanpää, Lapua

  • Haluatko oppia johtamaan omaa elämääsi onnistujana ja menestyjänä?
  • Koetko suorittamisen, stressin ja vahvojen tunteiden määrittävän toisinaan elämäsi suunnan? 
  • Tuntuuko, että elämä vain tapahtuu ja sinä roikut perässä?

Sijoita itseesi ja valjasta oma upea koko potentiaalisi käyttöösi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, tietoisen stressinhallinnan, inhimillisen itsetuntemuksen, toimivien ihmissuhteiden, sujuvan vuorovaikutuksen ja lempeän läsnäolon koulutuksessa.

NLP tarjoaa mallin tarkastella aivojemme toimintaa, ymmärtää kielimallien merkitys ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa ja kehittyä paremmaksi kommunikoijaksi; puhujaksi ja kuuntelijaksi. NLP-koulutuksessa metataidot eli ajattelu-, tunne-, itsesäätelytaidot, itsensä johtaminen ja läsnäolon tilaan pysähtyminen vahvistuvat pitkän prosessikoulutuksen aikana.

Koulutuksen sisältö:

NLP-polun ensimmäisellä matkalla tutustut

– teorioihin menetelmän takana

– ihmisiin NLP:n syntymisen takana

– runsaaseen omaksi saatavaan opiskelumateriaaliin ja lukuisiin NLP-tekniikoihin

– tietoiseen mieleen eli päivätietoisuuteen ja alitajuntaan sekä ei-tietoiseen mieleen

– omaan tapaasi oppia ja kerätä informaatiota eli miellejärjestelmiin

– ihmisen kokonaisvaltaisuuteen eli kehoon, mieleen, tunteisiin, tarpeisiin ja sieluun

– omaan hyvän olon tilaan eli C.O.A.C.H.-tilaan

– voimavarojen ja resurssien käyttöönottoon aina niin halutessamme

– erilaisiin erottelu- eli motivoitumistyyleihin

– ajatteluun ja sisäiseen puheeseen

– malliin sisäisestä lapsesta

– rajoittaviin uskomuksiin

– näkökulman vaihtamiseen

– tunteisiin ja tarpeisiin

– karttaan ja maastoon

– samauttamiseen

– ankkurointiin

– meta-malliin

– intuitioon

– arvoihin

– rajoihin

NLP perustuu vahvasti ratkaisukeskeisyyteen ja keskiöön nousevat terapia- ja valmennusalojen huippuosaajilta mallitetut taidot, onnistuminen, oppiminen ja niiden rakenne haastavaa tilannetta tutkittaessa. NLP kuljettaa opiskelijaa tutkimaan omaa käyttäytymistään ja kysymään mitä, miksi ja miten. NLP.ssä vahvistuu sisäsyntyiset kyvyt muokata toimintaa, ajatuksia ja tunteita alitajuisella tasolla ja käynnistää pysyviä muutoksia. NLP:n perusoletusten mukaan meillä kaikilla on jo suuri määrä olemassa olevia voimavaroja ja koulutuksessa kehittyy taito hyödyntää niitä tarvitessa.

NLP:ssä kaikki harjoittelu tehdään omasta hyvän olon tilasta käsin. Tästä syystä tietoisuustaitoja lisäävät läsnäoloharjoitukset ja nautinnolliset rentoutukset kuuluvat jokaiseen koulutuspäivään. Mielikuvaharjoittelu ja -meditaatiot rentoutuneena antavat alitajunnan ohittaa päivätietoisen mielen ja harjoituksilla päästään käsittelemään aiemmin elämässämme tapahtuneita asioita, jotka mieli on unohtanut. Alitajuisella työskentelyllä on mahdollista laajentaa ymmärrystä ja avata lukkoja eli löytää selityksiä keskenjääneille asioille, ratkaista pulmia ja intuitiivisesti ymmärtää, miten motivoitua haastavan tehtävän edessä löytämällä kaikki ratkaisut itsestä. Ihminen on niin uskomaton kokonaisvaltainen energiaolento, että ajattelun muuttuminen muuttaa tunnetta ja antaa keholle mahdollisuuden antaa periksi luopuessaan kantamastaan taakasta.

NLP ei ole terapiaa, mutta monet kokevat pitkän Practitioner-koulutuksen terapeuttiseksi tai työnohjukselliseksi, sen vahvan läsnäolon, sisäisen rauhan löytymisen ja oivalluttavan työskentelyn takia. Opiskeluryhmä toimii vertaisryhmänä, jossa laaja asiantuntijuus elämän eri aloilta tarjoaa upean perspektiivin herkullisille keskusteluille.

Jokaiseen NLP präkkärin koulutuspäivään sisältyy Ihmiseksi rakastettu Oy:n tarjoamana aamukahvit, -teet ja -smoothiet ennen koulutuspäivän alkua, kaksi kahvi- ja teetaukoa tarjoiluineen sekä lounastunti päivän aikana. Koska koulutuspaikka sijaitsee luonnon syleilyssä keskustan ulkopuolella (5km), ota mukaan oma lämmitettävä lounas tai eväät.

Kenelle:

NLP Practitioner -koulutus sopii ihan jokaiselle omasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneelle. Ei pohjakoulutusvaatimusta. NLP:llä on saavutettu hyviä tuloksia mm. seuraavilla aloilla:

– johtamisessa ja esimiestyössä

– myyntitehtävissä

– kasvatuksen ja opetuksen alalla

– terveys- ja sosiaalialalla

– valmennustehtävissä

– asiakastyössä

Koulutuksessa tärkeintä ei olekaan koulutuksesi ja ammattisi, vaan inhimillisyys, arvostava kohtaaminen, nähdyksi ja kuulluksi tuleminen omana itsenäsi, tasa-arvoisuus ja keskinäinen kunnioitus.

Koulutuksen aikataulu:

12.-14.4.2024, pe-su

4.-5.5.2024, la-su

8.-9.6.2024, la-su

3.-4.8.2024, la-su

7.-8.9.2024, la-su

5.-6.10.2024, la-su

1.-3.11.2024, pe-su

Kouluttajasi:

Satu Kujanpää

– Perustaja Ihmiseksi rakastettu Oy

– KM, luokanopettaja, erityisluokanopettaja (yli 20 vuoden asiantuntijuus koulumaailmasta)

– NLP Trainer

– NLP Trainer Extra -kouluttajakoulutus

– Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

– Ratkaisukeskeinen valmentaja

– Executive & Team Coach -opiskelija (valmis 10/24)

– Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja

– Mentaalivalmentaja SHL

– Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja LTTO

– Kohtaamistaide-ohjaaja

– Doula

– Erillisiä terapiakoulutuksia kiintymyssuhdemalleista, HOT-terapiasta, vuorovaikutteisesta kehityspsykoterapiasta DDP:stä, skeematerapiasta ja Mind Body Bridging -menetelmästä

Koulutuspaikka:

– Rasti-Simpsiön koulutus- ja valmennuskeskus

– osoite: Mastontie 87, 62100 Lapua

Simpsiö on muutoin tasaiselle Etelä-Pohjanmaalle erikoinen, ympäröivästä lakeusmaisemasta korkeammalle kohoava kvartsiittimuodostuma. Niinpä täällä ainutlaatuisessa luontomaisemassa järjestettävä NLP Practitioner -koulutus täyttää myös ihanan maadoittavan ja rentouttavan viikonloppuretriitin vaatimukset.

https://www.luontoon.fi/simpsio

Voit saapua pidemmänkin matkan päästä koko viikonlopuksi. Päivisin osallistut koulutukseen ja iltaisin voit vuodenaikojen mukaan patikoida tai lenkkeillä useilla merkityillä luontopoluilla, uida, juosta rappusia, kiivetä näkötorniin ihailemaan lakeuden kauniita auringonlaskuja, marjastaa, sienestää, kävellä laavulle paistamaan makkaraa, hiihtää kynnykseltä lähtevillä, upeasti hoidetuilla laduilla ja lasketella lähes takapihalla sijaitsevan Simpsiön laskettukeskuksen rinteillä. Iltaisin mökin sauna on yöpyjien vapaassa käytössä.

Koulutuksen hinta:

1984€ (1600€+Alv. 24%)

Ilmoittaudu 31.1.2024 mennessä ja saat aikaisen ilmoittautujan Early bird -edun -350€. Edun jälkeen koulutuksen hinta on 1634€.

Voit maksaa koulutuksen kerralla tai korottomasti erissä. Kysy osamaksun mahdollisuutta.

Avustavat kouluttajat:

Koulutukseen on paikka avoinna avustavalle kouluttajalle (NLP Associate Trainer -koulutuksen suorittaneelle). Soita tai lähetä sähköpostia ja kysy lisää.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:

Ilmoittautuessasi maksat 300€ varausmaksun, jolloin vahvistat paikkasi koulutuksessa. Ilmoittautuminen on sitova ja varausmaksu vähennetään koulutuslaskusta.

Lisätietoja saat yrityksen kotisivuilta, soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Keskustelen kanssasi mielelläni kaikista koulutukseen liittyvistä kysymyksistä; ota siis rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää.

Olet lämpimästi tervetullut tälle ajatteluasi laventavalle matkalle kanssani!

:lla Satu

Satu Kujanpää

Ihmiseksi rakastettu Oy

www.ihmiseksirakastettu.fi

  1. 045 78 333 433

Y-tunnus 310857-8