NLP Master Practitioner 16 pv, Satu Kujanpää, Lapua

NLP Master Practitioner -koulutus on jatkokoulutus ja se on tarkoitettu pitkän 16 päivän ja 132 tunnin Practitioner -koulutuksen hyväksytysti suorittaneille.

NLP tarjoaa mallin tarkastella aivojemme toimintaa, ymmärtää kielimallien merkitys ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa ja kehittyä paremmaksi kommunikoijaksi; puhujaksi ja kuuntelijaksi. NLP-koulutuksessa metataidot eli ajattelu-, tunne-, itsesäätelytaidot, itsensä johtaminen ja läsnäolon tilaan pysähtyminen vahvistuvat pitkän prosessikoulutuksen aikana.

NLP Master Practitioner syventää ja vahvistaa peruskoulutuksessa saamaasi tietoa harjoittelun ja mallittamis-prosessiin tutustumalla. NLP Master Practitioner -koulutuksen aikana keskiössä on mallittaminen. Tässä prosessissa puretaan osaaminen eli huipputaito auki. NLP-mallin avulla pureudutaan uskomuksiin, ajattelutapaan, puheeseen, kehollisuuteen sekä tunteeseen juuri ennen huippusuoritusta ja sen aikana.

Jatkokoulutuksessa osaamisesi ja varmuutesi vahvistuvat, kun syvennymme oman energian, ajattelun ja itsen johtamiseen. Kun NLP Practitionerilta hankittu ymmärrys kertaantuu ja laajenee, sama tapahtuu myös omalle kokemukselle. Harjoittelun myötä NLP jalkaantuu vielä voimakkaammin omaan elämään ja tavoitteelliseen tekemiseen ja lopulta integroituu osaksi tapaasi olla ja elää elämääsi hermostoa rauhoittavasta omasta hyvästä tilasta käsin.

Koulutuksen aikataulu:

  1. 26.-28.4.2024, pe-su
  2. 25.-26.5.2024, la-su
  3. 29.-30.6.2024, la-su
  4. 10.-11.8.2024, la-su
  5. 14.-15.9.2024, la-su
  6. 19.-20.10.2024, la-su
  7. 29.11.-1.12.2024, pe-su

Kouluttajasi:

Satu Kujanpää

– Perustaja Ihmiseksi rakastettu Oy

– KM, luokanopettaja, erityisluokanopettaja (yli 20 vuoden asiantuntijuus koulumaailmasta)

– NLP Trainer

– NLP Trainer Extra -kouluttajakoulutus

– Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

– Ratkaisukeskeinen valmentaja

– Executive & Team Coach -opiskelija (valmis 10/24)

– Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja

– Mentaalivalmentaja SHL

– Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja LTTO

– Kohtaamistaide-ohjaaja

– Doula

– Erillisiä terapiakoulutuksia kiintymyssuhdemalleista, vuorovaikutteisesta kehityspsykoterapiasta DDP:stä, HOT-terapiasta, skeematerapiasta ja Mind Body Bridging -menetelmästä

Koulutuspaikka:

– Rasti-Simpsiön koulutus- ja valmennuskeskus

– osoite: Mastontie 87, 62100 Lapua

Simpsiö on muutoin tasaiselle Etelä-Pohjanmaalle erikoinen, ympäröivästä lakeusmaisemasta korkeammalle kohoava kvartsiittimuodostuma. Niinpä täällä ainutlaatuisessa luontomaisemassa järjestettävä NLP Practitioner -koulutus täyttää myös ihanan maadoittavan ja rentouttavan viikonloppuretriitin vaatimukset.

https://www.luontoon.fi/simpsio

Voit saapua pidemmänkin matkan päästä koko viikonlopuksi. Päivisin osallistut koulutukseen ja iltaisin voit vuodenaikojen mukaan patikoida tai lenkkeillä useilla merkityillä luontopoluilla, uida, juosta rappusia, kiivetä näkötorniin ihailemaan lakeuden kauniita auringonlaskuja, marjastaa, sienestää, kävellä laavulle paistamaan makkaraa, hiihtää kynnykseltä lähtevillä, upeasti hoidetuilla laduilla ja lasketella lähes takapihalla sijaitsevan Simpsiön laskettukeskuksen rinteillä. Iltaisin mökin sauna on yöpyjien vapaassa käytössä.

Koulutuksen hinta:

1984€ (1600€+Alv. 24%)

Ilmoittaudu 31.1.2024 mennessä ja saat aikaisen ilmoittautujan Early bird -edun -350€. Edun jälkeen koulutuksen hinta on 1634€.

Voit maksaa koulutuksen kerralla tai korottomasti erissä. Kysy osamaksun mahdollisuutta.

Avustavat kouluttajat:

Koulutukseen on paikka avoinna avustavalle kouluttajalle (NLP Associate Trainer -koulutuksen suorittaneelle). Soita tai lähetä sähköpostia ja kysy lisää.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:

Ilmoittautuessasi maksat 300€ varausmaksun, jolloin vahvistat paikkasi koulutuksessa. Ilmoittautuminen on sitova ja varausmaksu vähennetään koulutuslaskusta.

Lisätietoja saat yrityksen kotisivuilta, soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Keskustelen kanssasi mielelläni kaikista koulutukseen liittyvistä kysymyksistä; ota siis rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää.

Ilmoittautumisesi voit lähettää sähköpostilla tai soittamalla.

Olet lämpimästi tervetullut tälle ajatteluasi laventavalle matkalle kanssani!

rakkaudella,  Satu

Satu Kujanpää

Ihmiseksi rakastettu Oy

www.ihmiseksirakastettu.fi

p. 045 78 333 433

Y-tunnus 310857-8