NLP Practitioner lasten vanhemmille ja kasvatusalan työntekijöille tilauksesta, Emmi Jansson, Uusimaa ja Häme

NLP Practitioner lasten vanhemmille ja kasvatusalan työntekijöille 16 + 1 päivää, tilauksesta Uudenmaan ja Hämeen alueilla, Lapsikuiskaaja® Emmi Jansson

Koulutuksen lopuksi saat NLP-yhdistyksen suositusten mukaisen NLP Practitioner -todistuksen. Ja jotta koulutuksesta saa todistuksen, voi poissaoloja olla yhteensä kaksi koulutuspäivää. Puuttuvat poissaolot pääsee korvaamaan seuraavassa koulutuksessani tai kollegoideni koulutuksissa. Koulutuksen jälkeen voit jatkaa NLP Master Practitioner-kurssille.

KOULUTUSPÄIVÄ: klo 9:15-16:30

Lapset ovat yhteiskunnan tulevaisuus – ja tulevaisuuteen olisi tärkeä panostaa! Vanhemmuus on yksi yhteiskunnan haastavimmista rooleista. Vanhempana olo on usein suurta tasapainottelua omien tarpeiden ja lasten tarpeiden välillä. Vanhemmuus on usein myös jaettu puolison kanssa, ja tämä asia tuo voimavarojen lisäksi toisinaan myös lisää isoja konflikteja vanhemmuuteen. Yksinhuoltajilla taas on omanlaisensa kamppailut jaksamisen kanssa. Kasvatusalalla olevat ihmiset ovat usein heitä, joilta vaaditaan paljon ammattitaitoa, mutta heidän jaksamiseensa ei kiinnitetä tarpeeksi huomiota. Tavoitteenani on tarjoilla NLP:n keinoin lisää kunkin henkilökohtaisia voimavaroja lasten kanssa arjessa toimiville ihmisille. Koulutuksessa saat myös työkaluja entistä parempaan vuorovaikutukseen ja kommunikaatioon lasten ja aikuisten kanssa, ja opit säilyttämään oman rauhallisen hyvän tilan tilanteessa kuin tilanteessa.

NLP Practitioner -koulutus soveltuu loistavasti täydentämään vanhempien ja kasvatusalan ammattilaisten vuorovaikutus- ja kommunikaatio-osaamista. NLP Practitioner -koulutus sisältää kaikki NLP:n perusmallit ja -menetelmät. NLP on teorian ja käytännön harjoitusten upea yhdistelmä! Se on myös tietoisuuden kasvattamisen väline. Koulutuksen avulla voi löytää piilossa olevia resursseja, oppia lisää läsnäolon taitoja ja kirkastaa omia arvoja. Koulutus vahvistaa omantyylisen elämäntien löytymistä ja itsetuntemusta. Pohja kauniille kohtaamisille myös lasten kanssa on ihmisten erilaisuuden hyväksyminen ja ymmärtäminen. NLP auttaa ihmisten erilaisuuteen tutustumisessa. Samalla NLP muistuttaa, että jokaisella ihmisellä on tarve tulla kuulluksi, nähdyksi ja ymmärretyksi. Samanlaisuus ihmisissä koskettaa myös syvästi.

Mielikuvaharjoittelu saattaa olla vierasta ihmisille, jotka eivät ole NLP:tä aiemmin harjoittaneet. Mielikuvaharjoittelu tulee koulutuksen aikana todella tutuksi, ja siitä saattaakin kehkeytyä valtava voimavara arkeen, kun sen hyödyn oivaltaa! Mielikuvaharjoittelun avulla omia kokemuksia voi muuttaa haluttuun suuntaan. Koulutuksen jälkeen voit käyttää mielikuvaharjoittelua myös lasten kanssa – he yleensä ovat siinä luontaisesti hyviä! Koulutuksessa oppii myös rentoutumisen taitoja. Niitä kannattaa hyödyntää myös lasten kanssa arjessa.

NLP:ssä tutkitaan myös uskomuksia ja usein käykin niin, että haitalliset uskomukset saavat kyytiä, ja elämä kevenee! Koulutuksessa opetellaan ja koetaan myös kuinka selkeyttää omia rajoja, ja näin itseä ja muita koskevien rajojen vetäminen on helpompaa ja samalla elämä helpottuu monin tavoin. NLP tarjoilee mielenkiintoisia teorioita ja harjoituksia liittyen myös mm. oppimiseen, motivoitumiseen, käyttäytymiseen, ajanhallintaan, stressinhallintaan ja neuvotteluihin. Lupaan, että koet vuorovaikutustilanteet lasten ja puolison kanssa aivan erilailla NLP-koulutuksen jälkeen! Ja lupaan myös, että koet myös mielen ja kehon yhteyden entistä voimakkaampana ja saat oman viisautesi käyttöösi entistä syvemmin.

Itse olen hyötynyt kuuden NLP:n parissa vietetyn vuoden aikana NLP:stä valtavasti, niin henkilökohtaisesti kuin työelämässäkin. En osaa nimetä yhtään tilannetta elämässä, jossa NLP:stä ei olisi ollut apua.

Nähdään koulutuksessa ja aletaan heiluttelemaan NLP:n taikasauvaa sinunkin elämässäsi!

Lisää koulutuksen sisällöstä voit lukea NLP-yhdistyksen sivuilta Practitioner-kohdasta: https://www.nlpyhdistys.fi/tietoa/nlp-koulutuksista/

KOULUTTAJAT:

Pääkouluttajana toimii: Emmi Jansson, yrittäjä, YTM, sosiaalityöntekijä, NLP Trainer, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -lisenssivalmentaja, neljän lapsen äiti

HINTA: 1290 € + 24% alv (1599,60 €)

Hinta sisältää opetuksen, laajan, yli 200 sivuisen koulutusmateriaalin harjoituksineen, todistuksen sekä aamu- ja iltapäiväkahvin.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varmistat paikkasi maksamalla ilmoittautumismaksun (250 €).

Koulutuksen voi maksaa myös osamaksuna ilman lisäkuluja.

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMISET:

emmi.jansson@gmail.com

040-7755960

www.emmijansson.com

Y-tunnus 3012238-3