NLP Practitioner, 16pv, Sari Bergman, Saaga Coaching Oy, Sipoo

NLP Practitioner, 16 päivää, aloitus syksyllä 2023, Sari Bergman, Saaga Coaching Oy, Sipoo 
Oma NLP taipaleeni alkoi siitä hetkestä, kun eräs ihana kollegani tuli työhuoneeseeni ja kysyi minulta: “Sari, oletko koskaan kuullut NLP:stä? Se vois olla ihan sun juttu.” Muistan, kuinka kirjoitin paperin kulmaan kirjaimet N L P ja ajattelin tutustua asiaan myöhemmin, kun siihen olisi enemmän aikaa.
NLP on mullistanut elämäni. Se on muuttanut tapaani ajatella, toimia ja olla läsnä hetkessä itseäni ja toisia arvostaen. Positiivisesta muutoksestani ovat hyötyneet kaikki läheiseni ja erityisesti minä itse. Parasta NLP:ssä on ollut sen kokemuksellisuuden lisäksi saada toimivat työkalut äitinä, puolisona, tyttärenä, siskona, ystävänä, esihenkilönä, työyhteisön ja eri verkostojen jäsenenä kasvamiseen. Olen saanut NLP Practitioner koulutuksesta oivalluksia ja rohkeutta toteuttaa sellaisia positiivisia muutoksia, joita elämääni toivoin.  Opin myös tehostamaan omien voimavarojen käyttöä ja päästämään irti kahlitsevista ajattelu- ja toimintamalleista. Osaan pitää rajani ja elämässäni on nykyisin paljon eri sävyjä.
Kansainvälisen käytännön mukainen 16 päivän NLP Practitioner -peruskoulutus antaa mahdollisuuden pysähtyä niiden asioiden äärelle, jotka koet itsellesi tärkeiksi ja jotka lisäävät elämääsi mielekästä sisältöä ja merkitystä. NLP on käytännöllinen tietoisuuden kasvattamisen väline ja sisältää runsaasti tehokkaita menetelmiä henkilökohtaiseen muutokseen ja vaikuttavaan vuorovaikutukseen. Sitä käytetään ja sovelletaan mm. koulutuksissa, kasvatuksessa, valmentamisessa, urheilussa, terapiassa, asiakaspalvelussa, myynnissä, johtamisessa, unohtamatta kunkin omaa henkilökohtaista kasvua.
Koulutus seuraa Suomen NLP -yhdistyksen yli 30-vuotisen historian aikana hyväksi ja toimivaksi todettua sisältö, kesto – ja kouluttaja mallia. Koulutuksen jälkeen voi jatkaa NLP Master koulutuksessa.
Koulutuksen Bonus:
Vierailevana kouluttajana yhden viikonlopun ajan:
Reetta Vanhanen
NLP-kouluttajien kouluttaja, NLP Master Trainer&Coach/Advanced Practitioner of Generative Coaching, skeematerapeutti
Lämpimästi tervetuloa mukaan tälle mukaansatempaavalle matkalle!
Sari
      Tulevat koulutuspäivät 2023-2024:
      1. jakso   pe-su    elokuu 2023, päivämäärät vahvistuvat sivuille myöhemmin.
      2. jakso   la-su
      3. jakso   la-su
      4. jakso   la-su
      5. jakso   la-su
      6. jakso   la-su
      7. jakso   pe-su
      Lisäksi ”Get Together-Party” eli yksi koulutuspäivä päätetään koulutukseen osallistujien kanssa yhdessä.
Koulutuspäivän kesto: kello 09:30-16:30
Koulutustila: Saaga Coaching Oy, Valkovuokonkuja 1, Söderkulla
Hinta: 1290€ + alv. 24%. Yhteensä: 1599€
Osamaksu: on mahdollista. Koulutuksen voi maksaa erissä ilman erillistä laskutuslisää.
Ilmoittautumismaksu: 300 € sis. alv. 24%
Ryhmäkoko: Maksimissaan 16 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (ilmoittautumismaksu maksettu).
Kouluttaja: Sari Bergman
MBA, AmO, NLP Trainer, NLP Coach, Health Coach Master, muutos- ja hyvinvointivalmentaja, mindfulnessohjaaja, työyhteisöjen valmentaja sekä ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti.
Koulutuspaikan varaukset, lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Sari Bergman,  Saaga Coaching Oy Y-3014970-3
Koulutukseen on mahdollista osallistua myös etänä. Hybridi-päiviä ei tallenneta videolle. Jotta koulutuksesta saa todistuksen, voi poissaoloja olla yhteensä kaksi koulutuspäivää. Puuttuvat poissaolot pääsee korvaamaan seuraavassa koulutuksessa, joka alkaa syksyllä 2024.
NLP yhdistyksen kattaviin koulutuksiin pääset tutustumaan osoitteesta: Koulutuskalenteri
Olet myös lämpimästi tervetullut tutustumaan jäsenille tarkoitettuihin NLP-iltoihin, joihin pääset ilmoittautumaan osoitteesta: NLP-illat