NLP Practitioner, 16 pv, Satu Kujanpää, Lapua

NLP Practitioner 11.9.2023-7.2.2024, arkipäivinä järjestettävä läsnäolokoulutus,
Satu Kujanpää, Lapua
Haluatko oppia johtamaan omaa elämääsi onnistujana ja menestyjänä?
Koetko suorittamisen, stressin ja vahvojen tunteiden määrittävän toisinaan elämäsi suunnan? Tuntuuko, että elämä vain tapahtuu ja sinä roikut perässä?
Sijoita itseesi ja valjasta oma upea koko potentiaalisi käyttöösi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, tietoisen stressinhallinnan, inhimillisen itsetuntemuksen, toimivien ihmissuhteiden, sujuvan vuorovaikutuksen ja lempeän läsnäolon koulutuksessa
Koulutuksen sisältö:
NLP-polun ensimmäisellä matkalla tutustut
– teorioihin menetelmän takana
– ihmisiin NLP:n syntymisen takana
– runsaaseen omaksi saatavaan opiskelumateriaalikansioon ja lukuisiin NLP-tekniikoihin
– tietoiseen mieleen eli päivätietoisuuteen ja alitajuntaan sekä ei-tietoiseen mieleen
– omaan tapaasi oppia ja kerätä informaatiota eli miellejärjestelmiin
– ihmisen kokonaisvaltaisuuteen eli kehoon, mieleen, tunteisiin, tarpeisiin ja sieluun
– omaan hyvän olon tilaan eli C.O.A.C.H.-tilaan
– voimavarojen ja resurssien käyttöönottoon aina niin halutessamme
– erilaisiin erottelu- eli motivoitumistyyleihin
– ajatteluun ja sisäiseen puheeseen
– malliin sisäisestä lapsesta
– rajoittaviin uskomuksiin
– näkökulman vaihtamiseen
– tunteisiin ja tarpeisiin
– karttaan ja maastoon
– samauttamiseen
– ankkurointiin
– meta-malliin
– intuitioon
– arvoihin
– rajoihin
NLP tarjoaa mallin tarkastella aivojemme toimintaa, ymmärtää kielimallien merkitys ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa ja kehittyä paremmaksi kommunikoijaksi; puhujaksi ja kuuntelijaksi.
NLP:ssä ei pyöritetä ongelmaa ja jäädä elämään sen vankina. NLP perustuu ratkaisukeskeisyyteen ja keskiöön nousevat mestareilta mallitetut taidot ja taituruus, onnistuminen, oppiminen ja niiden rakenne haastavaa tilannetta tutkittaessa. NLP kuljettaa opiskelijaa tutkimaan käyttäytymistään ja kysymään mitä, miksi ja miten. Jokaisella meillä on sisäsyntyinen kyky muokata toimintaamme, ajatuksiamme ja tunteitamme alitajuisen tasolla eli saada aikaan pysyviä muutoksia.
NLP:ssä kaikki harjoittelu tehdään omasta hyvän olon tilasta käsin. Tästä syystä tietoisuustaitoja lisäävät läsnäoloharjoitukset ja nautinnolliset rentoutukset kuuluvat koulutuksen jokaiseen koulutuspäivään. Mielikuvaharjoittelu ja -meditaatiot rentoutuneena antavat alitajunnan ohittaa päivätietoisen mielen ja harjoituksilla päästään käsittelemään aiemmin elämässämme tapahtuneita asioita, jotka mieli on unohtanut. Alitajuisella työskentelyllä on mahdollista laajentaa ymmärrystä ja avata lukkoja eli löytää selityksiä keskenjääneille asioille, ratkaista pulmia ja intuitiivisesti ymmärtää, miten motivoitua haastavan tehtävän edessä löytämällä kaikki ratkaisut itsestä. Ihminen on niin uskomaton kokonaisvaltainen energiaolento, että ajattelun muuttuminen muuttaa tunnetta ja antaa keholle mahdollisuuden antaa periksi luopuessaan kantamastaan taakasta.
NLP ei ole terapiaa, mutta monet kokevat pitkän Practitioner-koulutuksen olevan terapeuttista työskentelyä, sen vahvan läsnäolon ja sisäisen rauhan löytymisen takia. Opiskeluryhmä toimii vertaisryhmänä, jossa laaja asiantuntijuus elämän eri aloilta tarjoaa upean perspektiivin herkullisille keskusteluille.
Jokaiseen NLP präkkärin koulutuspäivään sisältyy Ihmiseksi rakastettu Oy:n tarjoamana aamukahvit tai -teet ennen koulutuspäivän alkua, kaksi kahvi- ja teetaukoa sekä lounastunti. Koulutuspaikassa on tarjolla jatkuvasti tuoretta kahvia ja teetä sekä pientä purtavaa. Koska koulutuspaikka sijaitsee luonnon syleilyssä keskustan ulkopuolella (5km), koulutuksen hintaan kuuluu myös maittava paikallisen pitopalvelun valmistama keitto- ja/tai salaattilounas. Ilmoita mahdolliset allergiat erikseen sähköpostilla.
Kenelle:
NLP Practitioner -koulutus sopii ihan jokaiselle omasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneelle. Ei pohjakoulutusvaatimusta. NLP:llä on saavutettu hyviä tuloksia mm. seuraavilla aloilla:
– johtamisessa ja esimiestyössä
– myyntitehtävissä
– kasvatuksen ja opetuksen alalla
– terveys- ja sosiaalialalla
– valmennustehtävissä
– asiakastyössä
Koulutuksessa tärkeintä ei olekaan koulutuksesi ja ammattisi, vaan inhimillisyys, arvostava kohtaaminen, nähdyksi ja kuulluksi tuleminen omana itsenäsi, tasa-arvoisuus ja keskinäinen kunnioitus.
Koulutuksen aikataulu:
11.-13.9.2023, ma-ke
9.-10.10.2023, ma-ti
30.-31.10.2023,ma-ti
16.-17.11.2023, to-pe
11.-12.12.2023, ma-ti
15.-16.1.2023, ma-ti
5.-7.2.2023, ma-ke
Kouluttajasi:
Satu Kujanpää
– Perustaja Ihmiseksi rakastettu Oy
– NLP Trainer
– NLP Trainer Extra -kouluttajakoulutus
– KM, luokanopettaja, erityisluokanopettaja (yli 20 vuoden asiantuntijuus koulumaailmasta)
– Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti
– Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja
– Mentaalivalmentaja SHL
– Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja LTTO
– Kohtaamistaide-ohjaaja
– Doula
– Erillisiä terapiakoulutuksia kiintymyssuhdemalleista, HOT-terapiasta, skeematerapiasta ja Mind Body Bridging -menetelmästä
Koulutuksessa vierailee yhtenä viikonloppuna oma NLP-kouluttajani, Reetta Vanhanen. Reetta on Suomen johtavia NLP-kouluttajia eli tässä koulutuksessa sinulla on todella ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua hänen koulutukseensa, sillä hän on luopunut järjestettävistä Suomessa pitkistä NLP-koulutuksista ja ainoastaan vierailee omien opiskelijoidensa koulutuksissa. Tutustu Reettaan www.vanhanenreetta.fi
Koulutuspaikka:
– Rasti-Simpsiön koulutus- ja valmennuskeskus
– osoite: Mastontie 87, 62100 Lapua
Simpsiö on muutoin tasaiselle Etelä-Pohjanmaalle erikoinen, ympäröivästä lakeusmaisemasta korkeammalle kohoava kvartsiittimuodostuma. Niinpä täällä ainutlaatuisessa luontomaisemassa järjestettävä NLP Practitioner -koulutus täyttää myös ihanan maadoittavan ja rentouttavan viikonloppuretriitin vaatimukset.
https://www.luontoon.fi/simpsio
Voit saapua pidemmänkin matkan päästä koko viikonlopuksi. Päivisin osallistut koulutukseen ja iltaisin voit vuodenaikojen mukaan patikoida tai lenkkeillä useilla merkityillä luontopoluilla, uida, juosta rappusia, kiivetä näkötorniin ihailemaan lakeuden kauniita auringonlaskuja, marjastaa, sienestää, kävellä laavulle paistamaan makkaraa, hiihtää kynnykseltä lähtevillä, upeasti hoidetuilla laduilla ja lasketella lähes takapihalla sijaitsevan Simpsiön laskettukeskuksen rinteillä. Iltaisin mökin sauna on yöpyjien vapaassa käytössä.
Koulutuksen hinta:
Ilmoittaudu 30.6.2023 mennessä ja lunastat Early bird -edun -372€
Early bird -edun jälkeen hinta on 1550€
(1250€ + Alv 24%)
1.7.2023-8.9.2023 välisenä aikana ilmoittauduttaessa koulutuksen hinta on
1922€ (1550€ + Alv 24%)
Voit maksaa koulutuksen kerralla tai korottomasti viidessä kuukausierässä. Maksaessasi kertasuorituksella saat 100€ maksutapa-alennuksen (koulutus on tällöin maksettava ennen aloitusta 11.9.2023). Early bird-edulla ja maksutapa-alennuksella maksat 1450€ eli etusi on kaiken kaikkiaan 472€. Maksutapa-alennuksella hinta on 1.7.2023 jälkeen ilmoittautuneena 1822€.
Erissä maksaessasi maksat jäljellä olevan koulutusmaksun korottomasti samansuuruisissa erissä syys-, loka-, marras-, joulu- ja tammikuussa.
Early Bird -hinnalla erän suuruus on 250€ (1550€- ilmoittautumismaksu 300€=1250€).
Normaalihinnalla erän suuruus on 324,40€ (1922€- ilmoittautumismaksu 300€=1622€).
Ilmoittautuminen:
https://vello.fi/ihmiseksirakastettu/
Koulutukseen on paikka avoinna avustavalle kouluttajalle (NLP Associate Trainer -koulutuksen suorittaneelle). Soita tai lähetä sähköpostia ja kysy lisää.
Lisätietoja saat yrityksen kotisivuilta, soittamalla tai laittamalla sähköpostia.
Keskustelen kanssasi mielelläni koulutukseen liittyvissä kysymyksissä.
Olet lämpimästi tervetullut tälle ajatteluasi laventavalle matkalle kanssani!
:lla Satu
Satu Kujanpää
Ihmiseksi rakastettu Oy
www.ihmiseksirakastettu.fi
p. 045 78 333 433
Y-tunnus 310857-8