NLP Practitioner 16 pv, Satu Aherto, Lohja

Rakenna Tulevaisuutesi Tänään

– NLP Practitioner: Vahvista Taitosi, Vahvista Itsesi!

Tervetuloa antoisalle ja innostavalle matkalle kohti parempaa itsetuntemusta ja parempia suhteita! Tule oppimaan monipuolisia työkaluja, jotka lisäävät omaa ja perheesi hyvinvointia ja auttavat sinua myös työelämässä.

NLP Practitioner -koulutuksemme tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Neuro-Linguistic Programmingin maailmaan ja oppia hyödyntämään sen voimaa omassa elämässäsi ja työssäsi. Tämä intensiivinen ja inspiroiva koulutusohjelma vie sinut matkalle itsetuntemuksen syvyyksiin ja antaa sinulle käytännön taitoja muuttaa ajatteluasi ja toimintaasi menestyksekkäästi.

Oli tavoitteesi sitten ammatillinen menestys, henkilökohtainen kasvu tai parempi kommunikaatio, NLP Practitioner -koulutuksemme tarjoaa sinulle työkalut ja taidot, joita tarvitset noustaksesi uudelle tasolle omassa elämässäsi. Saat koulutuksesta todistuksen ja voit halutessasi jatkaa NLP Master Practitioner -koulutukseen.

Oman luokan- ja erityisopettaja (KM) sekä vaativan erityistason psykoterapeutti -koulutustaustani vuoksi, minulla on vinkkejä erityisesti sote-, kasvatus- ja opetusalan henkilölle. Löydä uusia näkökulmia ja toimivia menetelmiä työelämän tueksi! Tästä huolimatta koulutus on tarjolla ihan jokaiselle – ammatista riippumatta, NLP on meissä kaikissa!

Tule mukaan syksyllä alkavaan koulutukseen Lohjalla ja aloita matkasi kohti parempaa huomista tänään!

NLP Practitioner koulutus Lohjalla pähkinänkuoressa

• NLP Practitioner -pätevyys, kun osallistut lähiopetusviikonloppuihin.
  • Monipuolinen ja kattava koulutus, joka täyttää Suomen NLP-yhdistyksen koulutusvaatimukset ja jossa ryhmän tuki sekä käytännön harjoitukset auttavat sisäistämään menetelmät teoriasta käytäntöön.
  • Koulutuksen jälkeen voit edetä NLP Master Practitioner -koulutukseen.
  • Koulutus järjestetään järvikaupunki Lohjalla kahdeksana viikonloppuna, yhteensä 16 koulutuspäivää.
  • Hintaan sisältyy koulutusmateriaali, teet, kahvit, välipalaa.
  • Koulutustila sijaitsee aivan Lohjan keskustassa, monipuolinen omakustanteinen lounasmahdollisuus keskustan ravintoloissa tai eväitä voi lämmittää tilassamme.
  • Uusia ystäviä ja kannustava yhteisö!
  • Saat jatkossa etuja koulutuksistani, kun olet osallistunut yhteen koulutukseeni.
  • Kouluttaja on 20 vuoden ajan NLP:tä harjoittanut ja kouluttanut, NLP Trainer, luokan- ja erityisluokanopettaja KM, vaativan erityistason psykoterapeutti Satu Aherto.

Koulutusviikonloput

aina la ja su,

la klo 10-16.30, su 9.30-16.

Paikka: TILANA os. Amerikankatu 5, 08100 Lohja. (Noin 200 m linja-autoasemalta).

• 7.-8.9.2024
  • 5.-6.10.2024
  • 2.-3.11.2024
  • 30.11.-1.12.2024
  • 11.-12.1.2025
  • 8.-9.2.2025
  • 8.-9.3.2025
  • 12.-13.4.2025

Koulutus järjestetään kun 10 osallistujaa ilmoittautuu. Mikäli ryhmä jää pienemmäksi, koulutus peruuntuu ja varausmaksu palautetaan. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.8.2024.

Koulutuksen hinta 1875 € sis. alv. 24 % eli (1512.10 € + alv. 24 %) Varausmaksu 300 €. Kun koulutuksen maksaa 31.8 mennessä.

• Early bird hinta 1775 € kun ilmoittaudut 30.6.24 mennessä, maksu 1-3 erässä.
  • Myös 30.6 jälkeen normaalihinta 1875 € voidaan laskuttaa 1-3 erässä.
  • Maksusuunnitelmana koulutuksen voi maksaa myös 7 kpl:n 250 € + alv erissä, ensimmäinen maksu elokuussa.
  • Kannattaa ottaa huomioon, että arvonlisävero tulee todennäköisesti nousemaan 1.9 alkaen 24 % -> 25,5 %. Osamaksuissa alv tulee aina voimassaolevan alv:n mukaisesti. Säästät eniten maksamalla koulutuksen kerralla ennen syyskuuta. Kannattaa selvittää saatko vähennettyä verotuksessa tämän lisäkoulutuksena työnhankkimiskuluissa tai yrittäjänä muissa poistoissa.
  • Tuo kaveri 15.8.24 mennessä ja saat vielä -70 € omasta ilmoittautumisestasi.
  • Yleiset ehdot: Varausmaksu 300 € vähennetään koulutuksen kokonaishinnasta. Ilmoittautuessasi koulutukseen, sitoudut maksamaan koulutuspaikkasi. Mikäli joudut olemaan koulutuspäivistä pois, voit tulla korvaamaan poissaolosi seuraavaan ryhmään.Jos kouluttaja peruu koulutuksen, varausmaksut palautetaan täysimääräisenä ilmoittautuneille.

Kouluttaja:  Satu Aherto www.psykoterapeuttisatuaherto.fi  satu@satumaistavoimaa.fi  Tutustu minuun: https://psykoterapeuttisatuaherto.fi/bio

Ilmoittautuminen 15.8.2024 mennessä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla. Tutustu lisää ja lue miksi valita juuri minun koulutukseni https://psykoterapeuttisatuaherto.fi/nlp-practitioner-koulutus-lohjalla

Lämpimästi tervetuloa ilon ja oppimisen äärelle turvallisessa ryhmässä!