NLP Practitioner, 16 +1 pv, Sari Markkula/ Mind Moments, Isokyrö

NLP Practitioner 16 + 1 päivää, Isokyrö, Sari Markkula/Mind Moments

NLP-Practitioner –koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat lisätä ymmärrystä itsestäsi, toisista ja ympäristöstä sekä oppia vaikuttamaan käyttäytymiseen ja mielen joustavuuteen tehokkaasti. Olipa keskiössäsi sitten ihmissuhteet, oma hyvinvointi tai ammatillinen kehittyminen, tavoitteena on antaa konkreettisia taitoja ohjata omaa elämää haluttuun suuntaan ja saada sinussa oleva hyvä näkyväksi ja voimavaraksi itsellesi ja muille.

NLP on tutkimusta niistä ajattelumalleista, toimintatavoista ja sisäisistä prosesseista, jotka johtavat onnistuneeseen suoritukseen ja elämäntyytyväisyyteen. Sitä kutsutaankin usein tietoisuuden kasvattamisen välineeksi ja onnistumisen psykologiaksi.  NLP sisältää kattavan kokonaisuuden ihmisen taitavuuden ja osaamisen malleja ja menetelmiä, joita voidaan oppia ja hyödyntää elämän eri osa-alueilla.  Lisäksi sen ytimessä on positiivinen ja ratkaisukeskeinen ajattelu.

Tämä NLP-Practitioner –koulutus sisältää NLP:n keskeisimmät mallit ja työkalut Generative NLP:n viitekehyksessä ja on ensimmäinen peruskoulutus NLP-koulutuspolulla. Generative (uutta luova) NLP sisältää edelleen toimivien peruselementtien lisäksi mm. oman hyvän sisäisen tilan, läsnäolon, tunneilmaston ja tasapainoisen keho-mieliyhteyden luomisen sekä ylläpitämisen menetelmiä. Synnyttämällä kokonaan uudenlaista ajattelua, olemista ja osaamista, se avaa entistä syvemmällä tasolla mahdollisuuksia oppimiseen, kehittymiseen ja myönteisiin muutoksiin. Siinä yhdistyvät niin keho ja mieli kuin järki ja tunteetkin tavalla, joka palvelee kestävän hyvinvoinnin ja hyvän elämän rakentumista.

Meillä kaikilla on tarve tulla nähdyksi, hyväksytyksi ja ymmärretyksi. Meillä on toive ilmentää sitä, mikä on meille tärkeää ja mitä todella syvällä sisimmässämme haluamme elämäämme.  Kouluttajana pyrin huolehtimaan siitä, että voit olla ryhmässä aito itsesi ja pysähtyä omien tärkeiden asioidesi äärelle. Tavoitteenani on, että koulutus auttaa sinua kehittymään, voimaantumaan ja saat työkaluja, joista on aidosti hyötyä niin työssäsi kuin henkilökohtaisessa elämässäsi.

Olet tärkeä, elämäsi on ainutkertainen ja täynnä mahdollisuuksia!

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi!

AIKA:   27.10.2023 – 7. 4.2024

  1. jakso:             27.10-29.10         (pe-su)
  2. jakso:             18.-19.11.              (la-su)
  3. jakso:             9.- 10.12.              (la-su)
  4. jakso:            20.-21.1.2024       (la-su)
  5. jakso:            17.-18.2.2024       (la-su)
  6. jakso:             9.-10.3.2024       (la-su)
  7. jakso              5.-7.4.2024         (pe-su)

+ yksi vapaaehtoinen  ”Mitä kuuluu”-päivä koulutuksen jälkeen

KOULUTUSPÄIVÄ:   klo 9.15 – 16.30

PAIKKA:          Villa Verso, Sirppitie 15, Isokyrö

Koulutus pohjautuu kansainväliset kriteerit täyttäviin pitkiin koulutuksiin ja se täyttää Suomen NLP-yhdistyksen vaatimukset.  Mukaan mahtuu 12 osallistujaa.

LUE LISÄÄ:  https://mindmoments.fi/koulutuskalenteri/

 

KOULUTTAJAT:

Pääkouluttajana toimii:

Sari Markkula

KM, NLP Trainer, NLP Trainer Extra, NLP Coach, Kognitiivinen lyhytterapeutti, Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja

Vierailevana kouluttajana yhden koulutusviikonlopun ajan:

Reetta Vanhanen

Senior NLP-kouluttaja ja -coach, NLP-kouluttajien kouluttaja, Global NLP Master Trainer, Advanced Practitioner of Generative Change, Skeematerapeutti, Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

HINTA:   1.290 € + alv 24 %  (1599,60 €)

Hinta sisältää opetuksen, laajan koulutusmateriaalin harjoituksineen, todistuksen sekä aamu- ja iltapäiväkahvin.

Early Bird –ennakkovaraajan etu: 

Saat 200 € alennuksen koulutushinnasta, kun vahvistat osallistumisesi 31.8.2023 mennessä.  Koulutuksen kokonaishinnaksi muodostuu tällöin 1128,70 € + alv 24 % (1399,60 €).

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  Varmistat paikkasi maksamalla ilmoittautumismaksun (200 €). 

Koulutuksen voi maksaa myös osamaksuna ilman lisäkuluja.  Kysy lisätietoja kouluttajalta!

LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMISET:

Sari Markkula

info@mindmoments.fi

p. 045-343 3833

www.mindmoments.fi