NLP Practitioner, 16 pv, Jaana Hautala, Oivaltamaan oy, Espoo

Syyskuussa käynnistyy jo 36. Jaanan NLP koulutus 15.9.2023-4.2.2024

Kansainvälisen käytännön mukana 16 päivän NLP Practitioner -peruskoulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat ymmärtää, miten ihmismieli toimii ja miten siihen voi vaikuttaa myönteisellä tavalla. Koulutus on kattava koulutus ajattelutaidoista, omasta kasvusta ja kehityksestä sekä viestinnästä. NLP on tehokas menetelmä, joka auttaa kehittämään omia resursseja. Parasta NLP:ssä on sen kokemuksellisuuden lisäksi työkalut ihmisenä kasvamiseen.

NLP on kuin onnistumisen taito. Se on yksi parhaimpia työkaluja, kun haluat tutustua, tutkia ja muuttaa omaa sisäistä toimintaa kuten ajattelua, reaktioita, tunteita ja taitoja, lisätä itsetuntemusta ja parantaa läsnäoloa sekä saavuttaa parempia tuloksia joko työssä tai yksityiselämässäsi. Vaikka NLP on käytännöllistä ja tuloksetkin usein nopeita, se on samalla tietoisuuden kasvattamisen väline, tapa ajatella ja tulkita maailmaan. Menetelmä avaa tien mielen mahdollisuuksiin: miten opimme, ajattelemme, viestimme, teemme päätöksiä, motivoidumme ja vuorovaikutamme. NLP koulutuksessani metataitojen ohella oivallat tietoisuuden ja rentoutumisen taitoja sekä harjoittelet intuition käyttöä. Me olemme kaikki ainutlaatuisia ja ryhmässä sinulla on tilaa olla juuri oma itsesi, tulla sellaisena kuin olet paikan päälle ja oppia omalla tavalla asioita. Toivon kouluttajana, että jokainen löytää tien oman voiman äärelle.

 

Koulutuksessa opittavat menetelmät sopivat niin yritysmaailmaan kuin henkilökohtaiseen elämään. NLP: tä käytetään laajasti myös työyhteisön kehittämisessä ja johtamisessa, koulutuksessa ja henkilökohtaisessa valmennuksessa. Erään kurssilaisen sanoin jokaisen itsensä kehittämisestä ja kasvusta kiinnostuneen ihmisen pitäisi käydä Jaanan NLP peruskoulutus. Lue lisää palautteita. Jaanan NLP koulutuksista tai katso video kurssilaisten palautteista.

 

Koulutus täyttää Suomen NLP -yhdistyksen sisältö, kesto – ja kouluttaja suositukset. Koulutuksen suoritettuasi saat todistuksen ja voit jatkaa NLP Master koulutuksessa. Kouluttajana haluan antaa uusinta ja viimeisintä tietoa sekä kokemusta NLP:stä. Olen itse opiskellut NLP:tä 2000 luvulta asti ja syventänyt osaamistani NLPU yliopistolla Santa Cruz Kaliforniassa valmistumalla NLP Master Traineriksi. Koulutukseen tuon mukaan myös uusia NLP tuulia sekä Next Generation NLP:tä.

 

Toimin Suomen NLP-yhdistyksen puheenjohtajana vuosina 2013-2017 ja  tuleva NLP Practitioner koulutus on Jaanan 36 . NLP koulutus. Lue lisää Oivaltamaan sivuilta.

 

Tulevat koulutuspäivät vuonna 2023:

Pe-su 15.-17.9.2023, la-su 7.-8.10, la-su 28.-29.10, la-su 18.-19.11, la-su 9.-10.12, la-su 13.-14.1, pe-su 2.-4.2.2024

 

Koulutuspäivän kesto: klo 09:00-16:15

 

Kouluttaja: Jaana Hautala, NLP Master Trainer, Life Coach Trainer, mentaalivalmentaja, tietokirjailija sekä hypnoosi-,rentoutus- ja mindfulnessohjaaja. Jaana toimi Suomen NLP-yhdistyksen puheenjohtajana vuosina 2013-2017.

 

Tutustu Jaanan paremmin NLP webinaaritallenteiden kautta.

 

Koulutustila ja koulutusryhmä: Koulutus järjestetään pienryhmissä maks.16 henkilöä/ryhmä. Koulutukseen sisältyy runsas koulutusmateriaali harjoituksineen sekä äänitteitä omaan käyttöön. Koulutustilamme sijaitsee Espoossa luonnon keskellä ja lähellä merenlahtea. Lasinen koulutustila herää henkiin keväällä luonnon tuoksuista ja syksyllä takkatulen räiskinnästä. Käytämme myös luonnon energiaa harjoituksiin. Koulutukseen toteutetaan lähiopiskeluna, ja koulutukseen on myös mahdollisuus osallistua etäyhteyden kautta.

 

Hinta

Koulutuksen kokonaishinta 1650€ + alv 24%. Yhteensä: 2046 €
Earlybird ennakkovaraajan alennukset:

Saat 300 euron alennuksen koulutuksesta, kun vahvistat koulutuksen 30.6.2023.Tällöin koulutuksen kokonaishinta on: 1350 + alv 24%. eli 1674 €

 

Osamaksu

Voit maksaa koulutuksen kuukausittain ilman lisäkuluja viidessä osassa. Näin osamaksut ovat 100 euron varausmaksun jälkeen kuukausittain 314,80.

 

Koulutuspaikan varaukset varausmaksulla Oivaltamaan kaupasta tai ole yhteydessä suoraan sähköpostiin:jaana.hautala@oivaltamaan.fi tai puhelimitse 050 340 6288

 

Tervetuloa NLP maailmaan kanssani, Jaana Hautala

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

jaana.hautala@oivaltamaan.fi

p. 050 3406 288

www.oivaltamaan.fi